Agenda Centrum voor Kunstzinnige Activiteiten in Zoetermeer

Stichting Kore werkt samen met het Centrum voor Kunstzinnige Activiteiten in Zoetermeer. Op deze pagina vindt U de voordrachten en cursussen van dit centrum.
Informatie over workshops, cursussen en kunstzinnige therapiën kunt u vinden op
Voor de meest actuele informatie over de inhoud, tijdstip en locatie van de geplande bijeenkomsten, lezingen, workshops en cursussen, kunt u het beste de website www.brigittebeck.nl
raadplegen, of beter nog contact opnemen per mail naar Brigitte Beck

Open Atelier

Elke drie weken, op vrijdag, in de Dorpsstraat in Zoetermeer is er een schilderdag of dagdeel om te komen werken. Sluieren en schilderen, alle materialen zijn aanwezig.
Kosten voor een schilderdag zijn 65 euro incl. materiaal, koffie en thee. Voor een dagdeel zijn de kosten 35 euro incl. materialen, koffie en thee.

Tijden: 10.00uur tot 13.00uur en/of 14.00uur tot 17.00uur
Lunch – zelf meenemen
Laat mij even weten als je komt ! Brigitte Beck

Cursus Meditatie
o.l.v. Brigitte Beck
Het opvoeden van het astraal lichaam. De teugels zelf leren in handen te nemen. Om heer en meester te leren worden over de krachten van het astrale dat zijn bijvoorbeeld heftige emoties, antipathie en sympathie, driften en begeerten . Hoe werkt dit op jouw en je omgeving? Kun je hier iets aan doen en daar verandering in aanbrengen?
Veel meditatietechnieken die tegenwoordig omloop zijn hebben hun oorsprong in Oosterse tradities. Er bestaan echter ook westerse technieken en vormen bijvoorbeeld het zesvoudige pad van Rudolf Steiner.
Graag zou ik met jullie een aantal middagen hierover willen spreken en oefenen. In de gezamenlijkheid van jullie eigen ervaringen want met elkaar leren we dat deze weg alleen gegaan moet worden. Toch is het ook een groot, levend geheel: wat de enkeling doet, beďnvloedt de hele mensheid.
De middagen bestaan uit gesprek en oefening na de pauze kunstzinnige activiteiten.

data : staan vermeld op de website van Brigitte Beck
tijd : 14.00 tot 16.00 uur
kosten : E20,- per middag, inclusief materialen, koffie en thee
Plaats : Braamberg 12, 2716EN Zoetermeer

Aanmelding door overmaking van het bedrag op:
NL 17 INGB 0799 509 701 t.n.v. B. Beck, Zoetermeer.
Je schrijft je in voor drie middagen. Als er voldoende belangstelling is volgen er weer drie middagen in overleg.

terug naar hoofdpagina